Header: 1
Content: 3

Nieuw van Qmaze!

De Qmaze integratie met Wordpress!

Lees meer

Web Sales Configurator

Qmaze nu te koppelen met Wordpress


Het is vanaf nu mogelijk om Qmaze te koppelen met Wordpress websites. Hiermee spreekt Qmaze een nog bredere markt aan en kunt u nu uw Wordpress site voorzien van onze product configuratie!

Een betere manier om klantspecifieke producten te verkopen

Met Qmaze wordt het eenvoudig om klantspecifieke producten te verkopen. De Qmaze configurator begeleidt u door een heldere vragenlijst met alle mogelijke opties.

Happy CustomersReageer sneller op vragen van klanten. Klanten kunnen zelf configureren en offertes opstellen, met direct de correcte prijs

Méér verkopenBeheer de offertes van je klanten.
Uw verkoopafdeling kan sneller reageren op vragen van klanten.

Minder foutenAltijd een correcte perfecte offerte met de correct prijs en altijd een technisch maakbare oplossing. Geen vergeten vragen meer. Qmaze houdt alle wijzigingen van klanten voor u bij.

VisualiseerQmaze kan u product visualiseren met opties en keuzes. Uw product beter en helder in beeld! Uw klanten beter geinformeerd en tevreden.

Stroomlijn uw procesQmaze kan een gedetaileerde stuklijst en tekeningen genereren die naadloos in uw ERP systeem stromen. Werkvoorbereiding is gereduceerd tot een spreekwoordelijke druk op de knop.

Demo aanvraag

Recent Works
Altantis Memorials
Kingsley Footwear
Exertis Micro-P
Hauzer Techno coating

Heeft u liever een demo op uw eigen locatie?

Geen probleem! Wij leveren demo's afgestemd op uw eigen behoeften, zonder verplichtingen. Neem contact met ons op

Contact
Footer: 2 !<-- -->