Header: 1
Content: 3

Wat is Qmaze?

Qmaze is een krachtige en eenvoudig te gebruiken productconfigurator waarmee u sneller en beter klantspecifieke offertes en orders kunt opstellen.

Met Qmaze maakt uw klant, dealer, agent en u-zelf in enkele minuten tijd een perfecte en complete offerte.

Qmaze zorgt ervoor dat alleen correcte offertes kunnen worden geselecteerd, altijd met de juiste prijs en condities.

Qmaze is volledig meertalig en bevat een compleet dealer portal zodat uw dealers en agenten hun eigen offertes en orders kunnen opvolgen en monitoren. Vanuit Qmaze kunt u automatisch orders doorgeven aan ERP, stuklijsten, bewerkingsplannen, tekeningen en productie-documenten maken.

Qmaze draait in de cloud. Volledig door ons verzorgd of op uw eigen webserver. Wij ondersteunen u bij het inrichten, opzetten en onderhouden van uw productmodellen. Afhankelijk van uw wensen kunt u na een korte opleiding deze modellen zelfstandig bouwen en onderhouden, of wordt dit in samenspraak met Qmaze gedaan.

Volledig webgebaseerd

Qmaze is ontwikkeld met de laatste Microsoft .NET technieken in combinatie met Microsoft SQL Server in de cloud of binnen uw eigen serverpark.
Qmaze maakte gebruik van Bootstrap voor een zeer snelle, flexibele en responsive werking van de webpagina's.

Integratie met CRM

Qmaze kan worden geintegreerd met uw CRM systeem, zodat u vanuit een CRM opportunity of verkoopkans direct Qmaze opstart en een offerte kan samenstellen.
Qmaze stuurt de prijs- en detailinformatie terug naar het CRM systeem, samen met de PDF of Word documenten. Binnen Qmaze kunt u vanuit de order een verkooporder (inclusief gedetaileerde stuklijst) maken en direct doorsturen naar uw ERP systeem.

Integratie met ERP

Binnen Qmaze kunt u vanuit verkooporder automatisch een complete verkooporder (inclusief stuklijst en routing) genereren en doorsturen naar uw ERP systeem. Veelal wordt ook het ERP systeem gekoppeld voor het vastleggen van artikelen, prijzen en kortingen.

Klantspecifieke Offertes

Met de Qmaze rapport-editor bouwt u een offerte, waarbij u alle vragen, opties en intelligentie van het productmodel kunt gebruiken.
Elke offerte is daarmee volledig toegesneden op de keuzes van uw klant en uniek. De offerte is beschikbaar in Word, PDF, print en/of mail.

Qmaze CPQ Websales en 3D Product Configurator

Een correcte en complete offerte en order met de Qmaze product configurator. Uw klanten maken snel en eenvoudig een offerte en order via het web.

U bouwt en onderhoudt op eenvoudige wijze uw product met alle mogelijke opties, complexiteit en mogelijkheden. Qmaze kan op eenvoudige wijze worden gekoppeld aan uw CRM en/of ERP systeem. Uw dealers en klanten krijgen een dealer portaal waarin ze alle offertes en orders overzichtelijk kunnen volgen, waar ook ter wereld, in alle door uw gewenste talen.

Vraag een demo aan
intro-image

Laatste nieuws

news image
Qmaze CPQ

2D library

Met de nieuwe Qmaze2D bibliotheek kan op eenvoudige wijze een 2D tekening, schema of animatie worden gemaakt. Tijdens het configureren van een product wordt met heel eenvoudige regels de tekening of scherma realtime geanimeerd!

wordpress koppeling

Een betere manier om klantspecifieke producten te verkopen

Met Qmaze wordt het eenvoudig om klantspecifieke producten te verkopen.

Lees meer
happy-customers

Happy Customers

Klanten kunnen zelf configureren en offertes opstellen met direct de correcte prijs.

Lees meer
Footer: 2